Balení Čokoláda mléčná 15kg Český výrobek Gastro balení pro cukrářské provozovny. Pravá mléčná čokoláda v peckách je vhodná pro přípravu pralinek nebo jako poleva na zákusky a dorty. Použití: požadované množství rozpustit při 45-50°C, poté za stálého míchání ochladit na cca 27°C a znovu zahřát na 29-30°C a použít. Složení: cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, kakaová hmota, emulgátory ( sójový lecitin a polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt Bourbon Madagaskar. Uchovávat v suchu do 20°C Hmotnost: 15 kg (baleno v papírovém pytli) Recept pro inspiraci: Modelovací čokoláda Suroviny: 600g čokolády, 200g glukózy , 80g cukerného rozvaru Postup: Postup: čokoládu rozpustíme, přidáme ostatní suroviny, vymícháme do hladké hmoty a necháme uležet 24 hodin. S čokoládou pracujeme na silikonové podložce nebo pergamenovém papíře či foli. Dlouhým zahřívám v ruce se rozpouští. Takto připravená hmota je vhodná k tvarování i potahování dortů, také k výrobě jedlých dekorací či soch. Výživové hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota 2509 kJ / 603 kcal tuky 43,8 g / z toho nasycené mastné kyseliny 27,4 g sacharidy 46,3 g / z toho cukry 45,6 g vláknina 1,8 g bílkoviny 5,1 g sůl 0,15 g.